X

ULEI ESENTIAL PREMIUM SELECTION D'OR LEMN DE TRANDAFIR SOLARIS

5 ml

ULEI ESENTIAL PREMIUM SELECTION D'OR LEMN DE TRANDAFIR SOLARIS

5 ml
17.43 RON *Pretul contine TVA

Magazin

Ce contine

Uleiul esential Selection d’Or LEMN DE TRANDAFIR Solaris este produs cu maiestrie din planta Aniba rosaeodora, prin distilare cu vapori de apa.

Produsul se remarca prin calitatea premium, asigurata printr-o metoda de extractie avansata. Mirosul sau este pur si reflecta mireasma de lemn de trandafir. 

Istoric

Lemnul de trandafie, cunoscut si sub denumirea de Palisandru, este un arbore exotic, cu inaltimi de pana la 30 de m, cu diametre de 40-50 de cm, cu flori mari, albastre sau rosii. Lemnul sau este foarte parfumat si dens, de culoare neagra - violeta, care creste in zonele tropicale din India (Dalbergia latifolia - palisandru indian), America (Dalbergia nigra - palisandru brazilian sau palisandru de Rio) È™i Madagascar.

Cum actioneaza

Ajuta la diminuarea durerilor de cap sau de dinti, poate fi picurat in lampa de aromoterapie pentru alungarea senzaÈ›iei de greață si pentru reglarea respiratiei in caz de raceala. 

Pentru inhalatii: Se adauga 1-3 picaturi la 100 ml apa fierbinte;

Cum se consuma

Se recomanda 3-5 picaturi in amestec cu 30 ml apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant. Pentru masaj se folosesc 3-5 picaturi in 50 ml ulei baza pentru masaj.

Contraindicatii

Pentru consum intern, consultati un medic specializat in homeopatie.