X

Tarta raw cu ciocolata si ulei de cocos

Timp de preparare

40 MIN

Ingrediente

Ciocolata nu trebuie sa fie un rasfat vinovat. Madalina de la Madeline.ro ne-a pregatit cu maiestrie aceste tarte delicioase cu faina de migdale, pudra de cacao premium si ulei de cocos presat la rece.

Pentru a pregati tartele veti avea nevoie de:

Blat:


Crema:


Topping:

  • 2 lingura Cocos deshidratat bio Longevita

Mod de preparare

Pentru blat amestecati faina de migdale cu siropul de agave, pudra de cacao si uleiul de cocos. Presati compozitia in 4 mini forme tarta cu fund detasabil (diametru 10 cm). Daca nu se lipeste compozitia, mai adaugati putin lichid (sirop de agave sau ulei de cocos), pana devine lipicioasa si, odata stransa intre degete, isi pastreaza forma.

Pentru crema introduceti in blenderul de mare putere (sau robotul de bucatarie) nucile caju scurse si clatite, siropul de agave, apa, uleiul de cocos, pudra de cacao si un praf de sare. Mixati bine, turnati crema obtinuta peste blat, asezati frumos fulgii de cocos deasupra si introduceti tartele in congelator pana blatul se intareste, dar crema are o consistenta semi-ferma super delicioasa.

Dupa 1-2 ore, va puteti bucura de tartele delicioase. Rasfat placut si... nevinovat! Pofta buna!

Descopera mai mult din ce aduce natura