X

Solaris la Triathlon Challenge Mamaia 2015

11 Septembrie 2015, 16:02 Comentarii (0)

Starsitul verii si debutul toamnei au insemnat pentru noi multiple invitatii la initiative sportive de anvergura. Ne bucuram ca am putut fi prezenti la Triathlon Challenge de la Mamaia, cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est si Balcani.

Triathlon Challenge Mamaia (4-6 septembrie) a fost cea mai dinamica editie de pana acum: peste 1.300 de participanti, nume importante din triatlonul mondial, competitii adiacente pentru amatori si copii. Triathlon Challenge Mamaia 2015 a fost prima editie de Cupa Europeana Premium si si-a propus ca in 2017 sa devina Cupa Mondiala.

Competitia a fost segmentata in etapa pentru profesionisti si cea pentru pasionati. La Elite Feminin, castigatoarele au fost Valentina Zapatrina (Rusia), Lisa Norden (Suedia) si Yuliya Yelistratova (Ucraina). La Masculin, podiumul a fost dominat de spanioli – Uxio Abuin si Pablo Dapena, urmati de Andrey Bryukhankov (Rusia). Romania a fost reprezentata de Alexandru Diaconu si Antoanela Manac.

Au existat si o proba dedicata copiilor, denumita „Start Campioni la Triatlon”. Aceasta face parte din programul national de selectie si pregatire a tinerilor sportivi cu varsta intre 9 si 12 ani, initiat de Federatia Romana de Triatlon. Startul a fost dat de Gabriela Szabo, multipla campioana mondiala si europeana la atletism.

Consideram ca fiecare participant este castigatorul unui stil de viata sanatos si incurajam inscrierea la astfel de competitii de la varste cat mai fragede. Sportul este prietenul nostru al tuturor.

Multumim organizatorilor pentru colaborare si pentru imaginile de mai jos. Imaginea care ii infatiseaza pe campionii juniori apartine Monitorului de Galati.

Va multumim pentru vizita si asteptam cu drag parerile voastre in comentarii.

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii