X

Solaris la Road Grand Tour, competitia de ciclism pentru copii

30 Aprilie 2015, 11:18 Comentarii (0)

Duminica, 18 aprilie, a avut loc prima editie a concursului de ciclism organizat de Alex Ciocan, campion national la ciclism si comentator sportiv pe Eurosport. Cei mici au fost prezenti de la prima ora, însotiti de parinti si suporteri pe Stadionul Lia Manoliu. Au primit la inscriere Covrigei din tarate de Ovaz Solaris si un pachet de Stafide Brune, o gustare sanatoasa inainte de cursa. Fara frica de vremea capricioasa, concentrati si ambitiosi, copiii au asteptat cu nerabdare startul concursului.

Cursa a început in forta, cei mici punand la bataie toata ambitia si cunostintele acumulate. S-a pedalat in ritm alert pana la linia de final.

Toti copiii au fost felicitati pentru eforturi, iar castigatorii au plecat acasa cu o punguta Solaris cu gustari dulci si sarate potrivite pentru varsta lor. Ne bucuram ca am putut fi alaturi de cei mici intr-o zi plina de voie buna, ne dorim ca astfel de competitii sa aiba loc cat mai des si sa devina tot mai populare. Sportul este o componenta vitala in mentinerea sanatatii copiilor si a intregii familii.

Veti gasi imagini in galeria de mai jos. Multumirile noastre merg catre Alex Ciocan si echipa Scriptmedia pentru colaborare! Credit imagini: Ioan Nicolae si Andrei Colotelo.

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii