X

Solaris la Raw Generation Expo

17 Iunie 2015, 09:01 Comentarii (0)

Duminica, 15 iunie, a fost o zi frumoasa pentru Solaris. Am participat pentru prima data la Raw Generation Expo, un eveniment adresat pasionatilor de mancare sanatoasa organizat de Ligia Pop, consultant in nutritie.

Am petrecut ziua in compania Florentinei Gionea de la Iubim si Gatim, care ne-a incantat cu preparate crude din seminte, fructe uscate si mirodenii fel de fel. Cei care ne-au vizitat la stand au fost rasfatati cu limonada cu ghimbir sau menta, bomboane cu cardamom, branzica din seminte de floarea soarelui, bomboane cu migdale si merisor, branzica de caju cu turmeric. Nu au lipsit nici saratelele, biscuitii si alte bunatati Solaris, impreuna cu legume si fructe de sezon. Bucatele noastre au fost extrem de apreciate de vizitatori, dupa cum puteti observa in imaginile din galeria de mai jos. 

Cei mai harnici s-au implicat in prepararea deliciilor si au plecat de la standul nostru cu premii si aprecieri. Ne-am bucurat sa observam atata extuziasm pentru mancarea sanatoasa, curiozitate privind retetele noastre si dorinta de a invata. Speram sa intalnim atitudinea aceasta cat mai des, iar sanatatea sa fie o prioritate pentru fiecare.

Nu i-am neglijat nici pe prichindei, pe care i-am asteptat pregatiti cu baloane, coifuri de petrecere si nasuri de clovn colorate in galben Solaris :) Parintii au intrat in jocul propus de noi, prilej de chicoteli si veselie. 

Speram sa ne revedem in curand cu prilejul altor evenimente si va invitam sa vizualizati mai jos fotografiile facute pe toata durata zilei de duminica. 

Sanatate si ganduri bune,

 

Solaris

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii