X

Solaris la lansarea cartii „Asta-noapte”

28 Septembrie 2015, 15:50 Comentarii (0)

La finele saptamanii ce a trecut a avut loc lansarea cartii „Asta-noapte”, un proiect al Editurii Ascendent. Cartea a fost redactata de 77 de autori intr-o singura noapte, Noaptea de Sanziene. Evenimentul a fost, in fapt,  o conferinta adresata persoanelor interesate de dezvoltare personala , cu prezenta unor psihologi, terapeuti recunoscuti in domeniu. 

Cartea a fost compusa sub semnul iluminarii, al cunoasterii. Iata ce i-a ghidat pe autori: „Unii spun că in noaptea aceasta, exact la miezul noptii, se deschid cerurile. Nu prea inteleg cum s-ar putea deschide, dar asa se spune: că in noaptea de Sanziene se deschid cerurile. Dar probabil că se deschid numai pentru cei care stiu cum sa le priveasca.” - Mircea Eliade.

Initiatoarea proiectului este Clara Toma, fondatoarea editurii Ascendent, avizata in metoda ESPERE (creata de psihosociologul Jacques Salome), practician ESPERE in curs de supervizare de Centrul ADRES Paris. Defineste tema oferita autorilor „Asta-noapte” drept  „acea parte din noi e care adeseori ne este teama pentru ca o cunoastem prea putin. Acea parte in care tinem nedescoperite, ascunse sau bine pastrate comori de suflet: visele noastre cele mai nebune, cele mai colorate. Acea parte unde tinem fanteziile noastre, iubirile noastre neimpartasite, dorintele noastre cele mai intime.”

„Asta-noapte” este continuarea unei prime carti - „Astazi” - redactata de 136 de autori. Detalii pe edituraascendent.ro.

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii