X

Solaris la evenimentul Sarbatoreste-ti Viata de la Cluj

21 Mai 2015, 11:08 Comentarii (0)

In zilele de 25 si 26 ale lunii trecute s-a desfasurat conferinta Sarbatoreste-ti Viata la Cluj. Asociatia Schimbare Pozitia a facut deja o traditie din a aduna oameni interesati de dezvoltare si transformare personala in fiecare primavara si toamna, pentru a le schimba in bine perspectiva asupra vietii.

Aceasta editie a avut ca tema reaminterea darurilor primite, asumarea si renasterea la cea mai buna varianta a fiecaruia dintre noi. Invitatii s-au bucurat de prezenta urmatorilor vorbitori: Hedi Hoka, Rita Andreea Muresan, Delia Muresan, Virginia Fetinca, Cristina Varo, Valeriu Panoiu, Raluca si Daniel Rusu.

Evenimentul a impletit momentele de ascultare a speakerilor cu unele de interactiune intre participanti, dans, meditatie si multa veselie. Ne bucuram sa vedem atatea zambete si speram ca fiecare a plecat de la eveniment cu sperante si bucurii in plus.

La eveniment au fost prezente 105 persoane. Multumirile noastre merg catre Asociatia Schimbare Pozitiva, pentru eforturile de a schimba viata semenilor in bine. 

Veti gasi mai jos cateva imagini din cele doua zile ale conferintei Sarbatoreste-ti Viata, speram sa va molipsiti de voie buna.

Solaris va multumeste pentru vizita! Credit imagini: ASP.

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii