X

Solaris la evenimentul Magic by Rita Muresan

17 Iulie 2015, 15:57 Comentarii (0)

Cand unim convingerea ca Natura este cea mai importanta cu mancarea sanatoasa, tesaturile de calitate si oamenii buni apar lucruri frumoase. Magic by Rita Muresan a fost un eveniment desfasurat pe parcursul a doua zile, reunit sub sloganul „Mama Natura are nevoie de iubire”.

Miercuri, 1 iulie, a avut loc prezentarea de moda Magic by Rita Muresan, o prezentare in afara tiparelor, ce a avut loc in mijlocul naturii - in parcul Carol, Bucuresti. Colectia a fost compusa din 30 de rochii vaporoase, diafane, din matase si voal de matase, menite sa dezvaluie magia si frumusetea femeii. Prezentarea inedita, cu mesajul clar de a iubi Mama Natura, a fost primita cu entuziasm si bucurie de toti cei prezenti.

Joi, 2 iulie, a fost o zi dedicata descoperirii naturii prin joaca pe acordurile muzicii lui Gheorghe Iovu. Evenimentul a avut loc tot in parcul Carol, alaturi de copii, parinti si bunici, chiar si animale de companie. Copiii au avut ocazia sa participe la ateliere de joaca si creatie: pictura, lectura, dans, creare de parfumuri din uleiuri esentiale Solaris, alergare descult prin iarba, imbratisarea copacilor si multe altele. Toate pentru a le transmite mesajul ca natura este minunata si merita respectata.

Ne bucuram ca am putut fi alaturi de invitati, ii felicitam pe castigatorii premiilor Solaris si speram ca fiecare a plecat de la acest eveniment mai bun si mai bland cu natura. Fotografiile au fost realizate de fotografultau.ro, Stefan Ovidiu si Blue Magic Wedding.

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii