X

Solaris la Delta Rowmania Triathlon 2015

04 Septembrie 2015, 17:19 Comentarii (0)

Sub deviza Sport pentru o viata sanatoasa! Si pentru natura!, Rowmania invita pasionatii de sport la 2 zile de competitii. A cincea editie a avut loc la Tulcea in zilele de 29-30 august. 

Rowmania Delta Triathlon este o iniÅ£iativa a multiplului campion olimpic la canoe, Ivan Patzaichin. Evenimentul cuprinde competitii nautice cu canotci, targ de prezentare a proiectelor de dezvoltare durabila, spectacole culturale ale comunitatilor locale, dezbateri, evenimente gastronomice, concerte, proiectii de film (via).

La competitii au participat sportivi de toate varstele, cei mai mici avand 9 ani. Ne-au impresionat cu ambitia si concentrarea de care au dat dovada, precum si cu disciplina autoimpusa. Sunt un exemplu pentru toate generatiile si speram ca viitoarele editii sa stranga si mai multi participanti.

Cea mai simpla proba a inclus 200 m inot, 5 km ciclism si 1250 m de alergare. Cei care au participat la competitia in echipa au avut de parcurs 1500 m inot, 40 km ciclism si 10 km alergare. Toate activitatile s-au desfasurat sub soarele arzator de august si sub privirile pline de admiratie ale spectatorilor. 

Ne bucuram ca am putut fi alaturi de prietenii de la Rowmania si in acest an, le multumim pentru tot efortul depus si speram sa le fim parteneri si in anii ce vin. Vedetele acestui articol sunt, fara indoiala, participantii la Delta Rowmania Triathlon. Iata cateva imagini mai jos din timpul probelor si din cadrul festivitatilor de premiere. Multumiri fotografilor Emi Gheorghe, Sorin Lupsa,  Andrei Eugen, Daniel Oprea, Radu Cristi.

Sa ne revedem in 2016!

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii