X

PACHET PROMO ULEIURI ESENTIALE SELECTION D'OR SOLARIS

25 ml

PACHET PROMO ULEIURI ESENTIALE SELECTION D'OR SOLARIS

25 ml
62.06 RON *Pretul contine TVA

Magazin

Ce contine

Pachetul cuprinde urmatoarele uleiuri esentiale Premium Selection d'Or 5 ml: lavanda, menta, eucalipt, tea tree si portocala, pe care o primesti CADOU. 

Cum actioneaza

Uleiul esential de lavanda este un ajutor pentru cei care sufera de insomnii, anxietate, migrene, stres emotional, afectiuni cardiace cu substract nervos, tulburari digestive.

 

Uleiul esential de menta este unul dintre cele mai versatile, folosit in produse de igiena dentara, parfumuri, produse de curatenie si altele.

 

Uleiul esential de eucalipt este un ajutor in raceala, gripa, inflamarea tesuturilor. Emoliaza caile respiratorii, este cicatrizant si antihelmintic.

 

Uleiul esential de tea tree este un puternic dezinfectant, are proprietati antimicotice, antivirale, antibacteriene, decongestionante.

 

Uleiul esential de portocala are un miros placut si tonic, potrivit in lunile calde sau reci. Relaxeaza, actionand ca un usor sedativ.

Cum se consuma

Se recomanda 3-5 picaturi in amestec cu 30 ml apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant. Pentru masaj se folosesc 3-5 picaturi in 50 ml ulei baza pentru masaj.

Contraindicatii

Pentru consum intern, consultati un medic specializat in homeopatie.