X

O noua editie Delta Rowmania Triathlon

05 Septembrie 2017, 12:40 Comentarii (0)

Un nou an, o noua editie Delta Rowmania Triathlon.

Pe 2 si 3 septembrie, la Tulcea, sute de sportivi si pasionati si-au incercat fortele cu ocazia celei de-a saptea editie a Delta Rowmania Triathlon.

Evenimentul sportiv este o iniÅ£iativa a multiplului campion olimpic la canoe, Ivan Patzaichin. Cuprinde competitii nautice cu canotci, targ de prezentare a proiectelor de dezvoltare durabila, spectacole culturale ale comunitatilor locale, dezbateri, evenimente gastronomice, concerte, proiectii de film.


Categoriile la care doritorii s-au putut inscrie au fost: individual si stacheta olimpica, stafeta corporate si stacheta in familie. Am admirat eforturile depuse de toti participantii la competitie si ii felicitam pentru reusite.

Am fost si in acest an alaturi de sportivi cu gustari sanatoase pentru momentele de pauza, premii si mici surprize pentru tombolele organizate. Speram ca produsele noastre s-au ridicat la inaltimea mobilizarii lor.

Va invitam sa vizualizati mai multe imagini in galeria de mai jos. Multumirile pentru fotografii merg catre Emi Gheorghe si echipa Delta Rowmania Triathlon.

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii