X

Intoarcerea la scoala cu Solaris

18 Septembrie 2015, 15:20 Comentarii (0)

Prietenii nostri de la revista Pap Tot au organizat la inceputul lunii septembrie un eveniment destinat copiilor si parintilor in prag de gradinita si de scoala.

Vorbitori au fost dr. Mihaela Oros, medic pediatru la Medicover, Bogdana Bursuc, psiholog la Mind Institute, Nicoleta Tupita, nutritionist si Ela Craciun, prezentator TV.

S-a discutat despre sprijinul care trebuie acordat copiilor la momentul integrarii in colectivitate, cum trebuie structurat programul micutilor care merg la gradinita sau la scoala primara, ce alimentatie ar trebui sa le asigure parintii si institutiile de invatamant. Accentul s-a pus pe ajutorul neconditionat acordat celor mici, atentia necesara in aceasta perioada mai dificila si despre cum trebuie incurajati pentru a avea rezultate scolare peste medie.

Ne declaram suporteri devotati ai micilor scolari, le dorim succes si harnicie in noua etapa. Apreciem interesul parintilor de a acumula informatii noi si de a creste copii sanatosi si responsabili. Pe prichindeii prezenti la eveniment i-am rasfatat cu gustari sanatoase si premii la tombole jucause.

Va invitam sa vizionati cateva imagini mai jos. Asteptam cu drag impresiile voastre in comentarii.

Pana data viitoare, sa aveti zile senine! Solaris

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii