X

In vizita la Lugera & Makler Romania

20 Septembrie 2017, 10:14 Comentarii (0)

Am primit invitatia prietenilor de la Lugera & Makler Romania, de a organiza un mic workshop de smoothie-uri sanatoase in cafeneaua lor, cu mare drag. Cuvintele cheie: rontait sanatos pentru orele petrecute la birou. Ne bucura interesul manifestat fata de alimentatia echilibrata si sanatoasa.

Colega noastra, Cristina, a facut fata cu brio asaltului de pofticiosi si a pregatit pentru ei doua retete simple si delicioase de bauturi cu fructe, fulgi de cereale integrale, seminte si nuci.

Primul rasfat a venit sub forma unui smoothie cu banane, fructe de padure si MaxiFibre Solaris, o alternativa la micul dejun obisnuit si un ajutor de nadejde pentru o digestie echilibrata peste zi (cu 35% fibre).

Al doilea preparat a fost compus din portocale, mango, fulgi de ovaz, caju și MaxiProteine Solaris. Fructele dau gustul bun, caju-ul ofera grasimi sanatoase, iar proteinele sunt asigurate de MP, un amestec de fainuri de seminte: faina de susan, faina de in, faina de dovleac, faina de canepa, faina de chia. Produsul are 38% proteina.

Oaspetii nostri au mai putut gusta saratele si biscuiti Solaris, caju, goji. Fiecare membru al colectivului Lugera a primit o gustare pentru o pauza sanatoasa la birou. Musli mix fara zahar este un amestec din fulgi de porumb fara zahar, stafide, goji, caju, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui.

Salutam interesul colectivului Lugera & Makler pentru miscare, alimentatie armonioasa si activitati in echipa. Speram ca preparatele noastre le-au deschis apetitul pentru smoothie-uri fel de fel si gustari benefice pentru minte si corp.

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii