X

In vizita la 168 Sport Station!

04 Iulie 2013, 17:40 Comentarii (0)

O parte a acestei campanii Solaris – “Salvează timp! Manâncă sănătos!” – constă în faptul că mergem pe la câteva săli de fitness din BucureÈ™ti È™i le oferim celor prezenÈ›i la “lucru” produse d-ale noastre care să îi ajute la refacerea echilibrului de minerale din organism.

Am început cu sala 168 Sport Station, care ne-a plăcut tare mult È™i unde am constatat cu uimire că bărbaÈ›ii pot fi chiar mai riguroÈ™i È™i mai atenÈ›i în ceea ce priveÈ™te sănătatea lor decât femeile.
DSC 2213 300x200 În vizită la 168 Sport Station!
Solaris la 168 Sport Station
DSC 2247 300x200 În vizită la 168 Sport Station!
Solaris la 168 Sport Station

De ce spunem asta? Pentru că ne-au impresionat cu volumul de cunoÈ™tinÈ›e despre produsele acestea vii (seminÈ›e de toate felurile) È™i mai ales, despre proprietățile lor benefice. Știau domnii de acolo È™i de noi, de marca Solaris È™i de produsele noastre, ba chiar ne-au mărturisit că ne sunt clienÈ›i (vă mulÈ›umim frumos, dragilor) È™i că nu trece nici o zi să nu consume câteva migdale, sau alune sau caju.

Este foarte adevărat că fiecare dintre aceste produse, în formă crudă, reprezintă o sursă deosebit de bogată de proteine, ce asigură energia necesară unui efort susÈ›inut.
.. Și când te gândeÈ™ti că noi credeam că îi vom învăța pe ei.

Apoi am avut plăcerea să stăm de vorbă cu doi dintre antrenorii de acolo: Mihai Ciornei, Instructor de Spinning și Nicu Dumitrache, Personal Trainer care ne-au dezvăluit și ei o serie de secrete despre fructele și semințele oleaginoase
DSC 2314 300x200 În vizită la 168 Sport Station!
Solaris in vizita la 168 Sport Station

  • Sunt gustări perfecte pentru sportivi deoarece sunt energetice È™i hrănitoare, iar prin glucidele rapide pe care le conÈ›in, refac rezervele calorice necesare efortului fizic sau intelectual intens.
  • Se pot consuma ca È™i snack-uri între mesele principale, sau 20 g la micul dejun È™i 20-30 g la masa de prânz È™i nu mai mult deoarece au un conÈ›inut caloric crescut, fiind bogate în grăsimi nesaturate, minerale (fier, zinc, calciu, potasiu, magneziu, seleniu), vitamine (B si E) È™i proteine.
  • Îmbunătățesc funcÈ›iile creierului, vederea È™i ajută organismul mai ales în perioadele de oboseală intelectuală.
  • Ameliorează aspectul pielii, fie că le consumi crude sau te bucuri de beneficiile uleiurilor naturale extrase din diverse nuci.

Stimulează sistemul imunitar È™i cresc capacitatea de apărare a organismului, scad nivelul colesterolului din sânge, ajută la menÈ›inerea elasticitatii pereÈ›ilor vasculari, a articulaÈ›iilor È™i la menÈ›inerea tensiunii arteriale, datorită conÈ›inutului bogat de acid linoleic (omega 6).

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii