X

Fulgi de ovaz Solaris

400 g

Fulgi de ovaz Solaris

400 g
4.44 RON *Pretul contine TVA

Magazin

Ce contin

Sunt 100% naturali, obtinuti la temperaturi care nu afecteaza compozitia initiala a bobului de ovaz.

Istoric

Fulgii de ovaz sunt realizati din cerealele integrale si au o valoare nutritiva deosebita. Prin tehnologia de fabricatie nu se modifica si nu se altereaza calitatile naturale ale boabelor de ovaz. Ovazul a devenit tot mai popular in ultima perioada, fiind considerat in trecut un aliment destinat preponderent animalelor. Cu beneficii complexe, se consuma cel mai usor sub forma de fulgi.

Cum actioneaza

Sunt satiosi, au gust placut si confera organismului o doza considerabila de vitamine de tip B si minerale. Contribuie la procesul de slabire, datorita fibrelor din compozitie. Curata aparatul digestiv si contribuie la scaderea nivelului colesterolului rau (LDL). Dau energie, vitalitate, pot ajuta la mentinerea unui sistem vascular sanatos.

Pentru ce recomandam

Au gust placut si discret, imprumuta din aroma fructelor si a semintelor alaturi de care sunt serviti. Sunt perfecti pentru o prima masa a zilei.

Cum se consuma

Fulgii de ovaz se pot consuma in diferite moduri, dupa preferinta consumatorului: in lapte, iaurt, ceai, cu sau fara adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau in diferite mancaruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluti, sarmale, etc.