X

Despre nutritie cu Anca Alungulesei si Solaris

28 Aprilie 2017, 11:01 Comentarii (0)

Ce mancam, cat mancam, cum preparam un desert cu adevarat sanatos? Prietena noastra, Anca Alungulesei, a pus bazele Scolii Raw Vegan, un proiect care isi propune sa ne invete notiuni elementare de nutritie si sa ne arate cum preparam deserturi raw irezistibile.

Cine este AA?

Anca Alungulesei, expert in nutritie si trainer in alimentatie raw-vegan si fondatoarea primei cofetarii-ceainarii raw vegan din Romania, RawCoco, este primul autor din Romania care lanseaza o carte despre ”hrana cea mai inteligenta” pe care o putem alege: sucurile naturale presate la rece (sursa).

Nutritie. Educatie. Sanatate.

Cursurile au loc la sfarsit de saptamana, sub indrumarea Ancai si a invitatilor sai. Au o componenta teoretica si una practica. In cadrul atelierelor, participantii folosesc produse Solaris, pe care le transforma cu maiestrie in prajituri, torturi, mousse-uri raw.

Temele abordate, pana in prezent, includ: strategii de detox, nutritie antistres, deserturi raw vegan pentru copii fericiti, bucataria terapeutica s.a.

Participantii au ocazia sa puna in practica notiunile invatate, sa incerce gusturi si texturi noi, sa afle ce alimente nu trebuie sa le lipseasca din camara, care sunt indulcitorii potriviti fiecarui preparat, ce superalimente pot integra in hrana lor de zi cu zi. 

Voie buna. Mancare Sanatoasa. Surprize Solaris.

Ii multumim Ancai pentru ca ne-a ales drept parteneri si speram ca suprizele Solaris, primite la fiecare final de curs, ii ajuta pe participanti sa faca schimbari sanatoase in alimentatia lor.

Daca doriti sa va inscrieti la curs, gatiti detalii pe pagina Rawcoco

Pana data viitoare, sa aveti zile senine!

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii