X

Delicii raw, Arome de Poveste

12 Mai 2017, 13:55 Comentarii (0)

Cum stiti deja, ne sunt dragi oamenii talentati, creativi, cu idei deosebite. Astazi va povestim despre Alina Stan de la Arome de Poveste. Alina a transformat pasiunea pentru preparate raw intr-o serie de ateliere de weekend pentru publicul larg. 

Blogul sau, Arome de Poveste, a luat naÈ™tere în 2013. Torturi, smoothies, preparate sarate - iata doar cateva din bunatatile iesite din mainile Alinei. 

De cateva luni, Alina da intalnire pasionatilor de dulciuri sanatoase la ateliere de torturi raw vegane, un proiect in care ne-am implicat cu bucurie. Din ingrediente Solaris apar, ca prin magie, bomboane, prajituri fara coacere, inghetata fara lapte si multe alte bucurii pentru cei mici si cei mari.

Participantii pleaca de la atelier cu abilitatea proaspat dobandita de a pregati un desert delicios si cu rodul harniciei lor. In plus, afla ca preparatele dulci pot fi sanatoase si hranitoare si pot fi savurate fara vreo vinovatie. Surpriza din punguta Solaris primita la final le permite sa faca experimente gustoase si acasa, alaturi de cei dragi.

Daca doriti sa participati la un atelier viitor, gasiti aici informatii. Zile senine!

 

Foto: Marius Dragne

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii