X

Cu SOLARIS la povesti

03 Septembrie 2013, 16:03 Comentarii (0)

Cel de-al doilea eveniment „Salveaza timp! Mananca sanatos!”, campania care isi propune sa atraga atentia asupra importantei unui stil de hrana sanatos si echilibrat pentru o viata activa, a avut loc saptamana trecuta in Bucuresti. Gazda ne-a fost si de aceasta data PrioriTea.

In gradina, sub bolta de vie, degustand produse Solaris (migdale, caju, seminte) asezonate cu delicioase ceaiuri si limonade, am stat din nou de vorba cu invitatele noastre despre ce, cum si cand putem manca, fara a ne petrece o zi intreaga in bucatarie dar asigurandu-ne ca avem parte de beneficiile unor mese sanatoase si echilibrate.

Daca nu stiati inca, nivelul de proteine din 9-10 nuci de caju este egal cu cel din 150 de g de friptura. Ceea ce inseamna ca a manca sanatos si a te mentine in forma nu este echivalent cu devorarea unei intregi pungi (fie ea si de gramaj redus) ci consumul echilibrat al acestor alimente naturale.

Am atacat apoi subiectul toamnei care doar ce a inceput si a felului in care acest anotimp ne influenteaza obiceiurile alimentare si nivelul de energie dar modul in care produsele Solaris ne pot ajuta.

Apoi am pregatatit in timp real, cu ajutorul Laurei Mihailescu, food Creator la Prioritea, o delicioasa reteta raw:

PRAJITURA CU MERE
Ingrediente

  • caju crud

  • migdale crude

  • smochine

  • scortisoara pudra

  • miere

Mod de preparare

  • se piseaza migdale si caju

  • se amesteca miere cu scortisoara pudra si se toarna peste “blatul” din migdale si caju

  • se adauga smochine si caise confiate, taiate marunt;

  • se mai toarna putina miere cu scortisoara;

  • se adauga bucatele de mar

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii