X

Cu Solaris la o limonada

06 Iulie 2013, 17:41 Comentarii (0)

Într-o lume în care totul se miÈ™că pe fast forward È™i cuvintele definitorii ale existenÈ›ei noastre zilnice sunt „viață activă”, ne rămâne uneori prea puÈ›in timp ca să ne gândim la mancare sau cum produsele alimentare sau modul în care le consumăm ne afectează calitatea vieÈ›ii pe termen lung.

Primul eveniment al campaniei menite sa atragă atenÈ›ia asupra importanÈ›ei unui stil de hrană sănătos È™i echilibrat pentru o viață activă – „Salvează timp! Mănâncă sănătos!” , a avut loc săptămâna aceasta în BucureÈ™ti.
Ne-am întalnit la o delicioasa limonadă la PrioriTea, cu doamne si domni preocupaÈ›i de ceea ce mănânca. Am discutat despre obiceiurile alimentare È™i adaptarea lor la o viaÈ›a activă, despre beneficiile fructelor uscate È™i ale seminÈ›elor Solaris, precum È™i despre modul în care le putem consuma.

KIK 4515 199x300 Cu Solaris la o limonadaAtmosfera a fost relaxată, s-au schimbat idei È™i reÈ›ete, s-au legat prietenii, s-au degustat migdale, mix de fructe uscate, caju È™i goji, asezonate cu delicioase limonade, fresh-uri È™i ceaiuri. Fotografiile de la eveniment le puteÈ›i vedea pe pagina de Facebook Solaris È™i găsiÈ›i câteva opinii pe blogul Adelei, al Oanei È™i al Andreei.

Am aflat cu plăcere că folosesc toate aceste produse (dar È™i multe altele din gama Solaris) pentru a le consuma atât crude si simple, cât È™i cu lapte È™i iaurt, în salate, în mâncaruri gătite È™i destul de des pregătesc delicioase prăjituri, multe dintre ele dupa reÈ›ete raw vegan. Iar ceea ce ne-a plăcut cel mai mult a fost să descoperim că toti copii invitaÈ›ilor noÈ™tri consumă seminÈ›e crude È™i fructe uscate – obiceiurile alimentare sănatoase se învaÈ›a din copilărie.

Dacă și voi folosiți produse Solaris pentru a prepara delicioase preparate, nu uitați că vara aceasta avem un concurs de rețete la care puteți căștiga coșuri cu bunătăți.

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii