X

Cu Solaris la o limonada

06 Iulie 2013, 17:41 Comentarii (0)

Într-o lume în care totul se mișcă pe fast forward și cuvintele definitorii ale existenței noastre zilnice sunt „viață activă”, ne rămâne uneori prea puțin timp ca să ne gândim la mancare sau cum produsele alimentare sau modul în care le consumăm ne afectează calitatea vieții pe termen lung.

Primul eveniment al campaniei menite sa atragă atenția asupra importanței unui stil de hrană sănătos și echilibrat pentru o viață activă – „Salvează timp! Mănâncă sănătos!” , a avut loc săptămâna aceasta în București.
Ne-am întalnit la o delicioasa limonadă la PrioriTea, cu doamne si domni preocupați de ceea ce mănânca. Am discutat despre obiceiurile alimentare și adaptarea lor la o viața activă, despre beneficiile fructelor uscate și ale semințelor Solaris, precum și despre modul în care le putem consuma.

KIK 4515 199x300 Cu Solaris la o limonadaAtmosfera a fost relaxată, s-au schimbat idei și rețete, s-au legat prietenii, s-au degustat migdale, mix de fructe uscate, caju și goji, asezonate cu delicioase limonade, fresh-uri și ceaiuri. Fotografiile de la eveniment le puteți vedea pe pagina de Facebook Solaris și găsiți câteva opinii pe blogul Adelei, al Oanei și al Andreei.

Am aflat cu plăcere că folosesc toate aceste produse (dar și multe altele din gama Solaris) pentru a le consuma atât crude si simple, cât și cu lapte și iaurt, în salate, în mâncaruri gătite și destul de des pregătesc delicioase prăjituri, multe dintre ele dupa rețete raw vegan. Iar ceea ce ne-a plăcut cel mai mult a fost să descoperim că toti copii invitaților noștri consumă semințe crude și fructe uscate – obiceiurile alimentare sănatoase se învața din copilărie.

Dacă și voi folosiți produse Solaris pentru a prepara delicioase preparate, nu uitați că vara aceasta avem un concurs de rețete la care puteți căștiga coșuri cu bunătăți.

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii