X

Copiii invata despre nutritie impreuna cu Solaris

23 Septembrie 2016, 10:39 Comentarii (0)

Cu nutritionistul Iulia Hadarean, in tabara de sanatate pentru copii supraponderali

 

Iulia Hadarean, nutritionist-dietetician licentiat, ne-a invitat sa fim parteneri la Tabara de Sanatate pentru copii supraponderali. Aceasta initiativa s-a desfasurat la Straja, in judetul Hunedoara si s-a adresat copiilor cu probleme de greutate. 

Pe parcursul sederii, copiii au dobandit notiuni esentiale de nutritie, au discutat cu terapeuti si au facut miscare in aer liber in fiecare zi.

Au avut parte de sesiuni de joaca cu fructe si legume, drumetii prin imprejurimi si un atelier de bomboane sanatoase cu ingrediente Solaris. Cei mici au maruntit si amestecat caju, migdale si fructe uscate fel de fel impreuna cu Iulia. Au adaugat un strop de ulei si cativa fulgi de cocos, pentru un desert raw, rapid si plin de gust. Ne bucuram ca le-am starnit curiozitatea (o veti regasi in imaginile de mai jos), ca au invatat ca dulciurile pot fi sanatoase si usor de preparat. Speram ca s-au intors in mijlocul familiilor cu o noua perspectiva asupra hranei. Noi credem ca gasim in natura toate ingredientele unui meniu sanatos si echilibrat, simplu si gustos.

Multumirile noastre merg catre Iulia, asteptam cu drag aventurile din anul urmator. Reteta de bomboane raw este disponibila aici.

Descopera mai mult din ce aduce natura

Comentarii