X

Confidentialitate

Incepand cu data de 25 mai 2018, SC. Radix SRL si SC. Solaris Plant SRL a adoptat regulamentul UE 2016/679 privind protectia datelor personale. Aceasta masura a intrat in vigoare in toate statele membre ale Uniunii Europene.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Vom colecta datele cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie, pe care ne-o oferiti.

SC. Radix SRL si SC Solaris Plant SRL combina diverse date personale ale clientului sau vizitatorului, doar pentru a deservi interesele clientului sau vizitatorului intr-un mod personalizat si legitim. Vom prelucra datele cu caracter personal pentru a asigura o cat mai buna relatie intre noi si partenerii nostri.

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal pentru crearea si administrarea contului in cadrul platformei Solaris Plant, precum: prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora, rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale, asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs.

Atunci cand Solaris Plant ii solicita clientului sau vizitatorului acordul pentru prelucrare, acesta are doua optiuni: “Da” sau “Nu”.

Doar daca exista acordul in acest sens, SC. Radix SRL si SC Solaris Plant SRL vor prelucra datele personale.

Clientul sau vizitatorul are dreptul:

- sa acceseze datele sale personale, sa le modifice, restrictioneze, sa isi retraga acordul sau sa se opuna prelucrarii acestora sau sa solicite stergerea acestora;

- sa acceseze datele sale personale sau sa solicite SC. Radix SRL sau SC Solaris Plant SRL transmiterea lor catre o alta societate;

- sa depuna o reclamatie la autoritatea de supraveghere competenta – in Romania aceasta este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal (ANSPDCP);

- sa solicite SC. Radix SRL si SC Solaris Plant SRL sa corecteze orice inexactitati din datele sale personale.

Aceste drepturi pot fi limitate, in anumite circumstante definite prin lege (de exemplu, clientul sau vizitatorul va putea opta sa nu mai primeasca comunicari de marketing, insa nu va putea solicita SC. Radix SRL si SC Solaris Plant SRL sa i se stearga datele personale necesare pentru executarea contractului). Astfel de restrictii vor fi verificate individual si vor fi comunicate clientului sau vizitatorului in mod corespunzator.

SC. Radix SRL si SC Solaris Plant SRL comunica datele personale ale clientului sau vizitatorului unui tert, doar in cazul în care clientul sau vizitatorul isi exprima acordul in acest sens sau exista un interes legitim in ceea ce priveste utilizarea datelor sale personale.

Ca regula, SC. Radix SRL si SC Solaris Plant SRL nu va comunica datele personale ale clientului sau vizitaorului unei terte parti care intentioneaza sa le utilizeze in scopuri de marketing direct, cu exceptia cazului in care exista acordul clientului sau al vizitatorului in acest sens.

Datele personale pot fi comunicate societatilor afiliate Solaris Plant in scopul desfasurarii activitatilor curente.

SC. Radix SRL si SC Solaris Plant SRL poate comunica datele clientului sau ale vizitatorului autoritatilor publice, in cazul in care i se impune acest lucru prin lege sau in cazul in care considera, de buna credinta, ca respectiva divulgare este necesara in mod rezonabil pentru derularea corespunzatoare a proceselor juridice, investigatiilor sau pentru a raspunde la orice reclamatii sau solicitari de la autoritati (furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare.

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati PlatiOnline. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

In cazul clientilor persoane juridice, in scopul prelucrarii datelor personale ale utilizatorilor sai conform celor mentionate mai sus, SC. Radix SRL si SC Solaris Plant SRL va obtine acordul expres al titularului de cont pentru tipurile de prelucrari de date personale sau pentru categorii de date personale pentru care legea impune o asemenea conditie. In acest sens, clientul persoana juridica se obliga ca inainte de a transfera date personale ale utilizatorilor si ale persoanei de contact catre SC. Radix SRL si SC Solaris Plant SRL, sa obtina consimtamantul acestora pentru prelucrarile efectuate, in executarea contractului si pentru prelucrarile de date mentionate in articolele anterioare. Transferand datele personale ale utilizatorilor si ale persoanei de contact către SC. Radix SRL si SC Solaris Plant SRL, clientul persoana juridica atesta ca a fost obtinut consimtamantul utilizatorilor si al persoanei de contact pentru prelucrarea datelor lor personale de catre SC. Radix SRL si SC Solaris Plant SRL conform prevederilor de mai sus si isi asuma intreaga responsabilitate in legatura cu aceasta.

Reamintim faptul ca ne puteti contacta in orice moment cu privire la protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs la adresa de email: contact@solarisplant.ro