X

Salata de quinoa

Ingrediente

  • 100 g Quinoa Longevita
  • 200 ml de supa de legume
  • 1 castravete
  • 1 rosie
  • 2 linguri de ulei de germeni de grau
  • zeama de la o lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • Piper Solaris
  • Sare Solaris

Mod de preparare

Bobitele de quinoa se inmoaie in apa rece. Dupa 2 ore se scurg, se spala si se pun la fiert 10 minute, in supa de legume la foc mic, amestecand din cand in cand. Este spornica, prin fierbere, marindu-si volumul de 4 ori.
Legumele se spala si se taie dupa preferinta. Usturoiul se curata si se zdrobeste, se freaca apoi cu uleiul, iar apoi se dilueaza dressingul cu zeama de lamaie. Se amesteca intr-un castron quinoa scursa si racita cu legumele, dressing si putina sare si piper. Salata se decoreaza cu verdeata si se consuma imediat.

Pofta buna!

Descopera mai mult din ce aduce natura