X

Salata de cod

Ingrediente

  • 500 g file de cod dezosat
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 50 g Seminte de Pin Solaris
  • 50 g Goji Solaris
  • Sare Solaris
  • Ulei de Masline Solaris

Mod de preparare

Se spala fileurile de cod si se pun la fiert timp de 10 minute in putina apa fiarta cu un praf de sare.
Se scot cu o paleta si se taie in bucati mari. Se curata legumele de coaja, se taie morcovul rondele subtiri, ceapa in felii mari iar dovlecelul in felii mici. Ardeii grasi se curata de seminte si se taie in cuburi. Se inabusa legumele in 2 linguri cu ulei si 100 ml apa.
Se scot intr-un castron. Se adauga semintele de pin si fructele uscate de goji inmuiate cu o jumatate de ora inainte in apa.
Se potriveste de sare si se amesteca usor ca sa nu se sfarame pestele.


Pofta buna!

Descopera mai mult din ce aduce natura