X

Papricas de cartofi cu naut

Ingrediente

  • 1 cana de Naut Solaris fiert
  • 8 cartofi
  • 2 cepe mari
  • 1 lingurita de Boia Dulce Solaris
  • 1 lingurita de Sare Solaris
  • 2 linguri de Ulei de Masline Extra Virgin Solaris
  • 1 legatura de verdeata (patrunjel sau marar)

Mod de preparare

Cepele se curata, se spala, se toaca marunt si se calesc in cratita in care se va face mancarea, cu ulei si putina apa. Dupa 1-2 minute se adauga si cartofii, curatati si taiati cubulete. Se amesteca bine. Se adauga si boabele de naut, boia dulce si se amesteca inca 1-2 minute. Se toarna apoi deasupra lor apa clocotita cat sa le acopere cu 3-4 cm si se lasa sa fiarba 20 de minute la foc mic. La sfarsit, se adauga sarea si verdeata. Se serveste cu salate acrisoare.

Pofta buna!

Descopera mai mult din ce aduce natura