X

Negresa cu faina de migdale

Timp de preparare

35 MIN

Ingrediente

Care sunt prajiturile copilariei voastre? Noi ne amintim cu drag de negresele cu nuca din pachetul pregatit pentru scoala sau excursii si de alte bunatati simple care ne-au inseninat zilele.

Isabela de la Isabela Cuisine ne propune o negresa bogata in pudra de cacao si parfumata, cu savoare de migdale.

Veti avea nevoie de:

  • 100 g Faina de Migdale Solaris
  • 120 g Zahar de Cocos Solaris
  • 100 g Ulei de Cocos Solaris
  • 3 oua
  • semintele de la jumatate pastaie de vanilie
  • 50 g Cacao 20-22% grasime Solaris
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare

Mod de preparare

Incepeti prin a preincalzi cuptorul la 180 grade Celsius. Tapetati o tava cu diametrul 20x20 cm cu hartie de copt.

Adaugati intr-un bol ouale, zaharul si uleiul de cocos, vanilia și amestecati pana se topesc cristalele de zahar. Turnati peste faina de migdale, pudra de cacao, praful de copt si sarea. Amestecati pana compozitia devine omogena. Transferati-o in tava si dati la cuptor timp de 25 de minute.

Lasati la racit pe un gratar si apoi feliati in formatul dorit. Pofta buna!

Descopera mai mult din ce aduce natura