X

Dejun Kollath cu goji si pin Solaris

150 g

Dejun Kollath cu goji si pin Solaris

150 g
5.11 RON *Pretul contine TVA

Magazin

Ce contine

Grau maruntit, goji, stafide, bucatele de mar uscat, seminte de pin, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui.

Contine vitamine, in special cele de tip B, antioxidanti, enzime care inlesnesc digestia.

Istoric

Profesorul Werner Kollath, dietetician si doctor in medicina, a dezvoltat conceptul de aliment integral. El a realizat o clasificare a alimentelor, in functie de gradul lor de procesare. Alimentele integrale sunt cele care au cea mai ridicata valoare nutritiva si beneficiile cele mai mari asupra sanatatii. Profesorul Kollath a conceput o metoda exceptionala de a face graul digerabil, fara niciun fel de prelucrare. Se pastreaza astfel proprietatile curative ale graului, iar acest mic dejun ofera un aport energetic complex. Graul in forma cruda este greu de digerat. Dr. Kollath a decis sa inmoaie peste noapte graul integral macinat intr-un vas de sticla sau lut. In acest proces se foloseste doar apa si rezulta o pasta semiferma, plina de enzime benefice celulelor. Asa a aparut Dejunul Kollath, o alternativa la alimentele grase, procesate si pline de colesterol pe care le consumam la primele ore ale zilei.

Cum actioneaza

Vitaminizeaza si fortifica organismul de la primele ore ale diminetii. Confera energie, combate senzatia de foame falsa si calmeaza nevoia de alimente sau bauturi energizante. Creste puterea de concentrare, datorita vitaminelor si glucidelor simple. Combate constipatia, elimina autointoxicarea, datorita continutului ridicat de fibre.

Pentru ce recomandam

Dejunul Kollath reprezinta o alternativa la alimentele procesate consumate la micul dejun. Il recomandam tuturor ca o prima masa echilibrata, plina de substante nutritive. Este benefic persoanelor cu lipsa de vitamine, precum si celor care au un dezechilibru digestiv.

Cum se consuma

Cum se prepara Dejunul Kollath?  Punem continutul unei pungute intr-un recipient de sticla sau lut, adaugam apa exact atat cat sa acopere cu un deget graul maruntit din vas; lasam la inmuiat peste noapte. Intr-un alt vas inmuiem fructele uscate, semintele maruntite din pachet. Dimineata amestecam continutul celor doua vase, adaugam mere, stafide, zmeura, capsune sau afine si indulcim cu o lingurita de miere sau o picatura de stevia. Putem adauga o lingurita de scortisoara, pentru un plus de antioxidanti si un gust placut.