X

Bomboane cu Quinoa, Caramel si Faina din Fructe de Roscove

Timp de preparare

45 MIN

Ingrediente

  • 300 g Unt de Arahide Solaris (sau Unt de Alune Solaris)
  • 200 g Curmale fara samburi Solaris
  • 4 linguri Faina din Fructe de Roscove Solaris
  • 2 linguri Ulei de Cocos Solaris
  • 100 g quinoa expandata

Mod de preparare

Poftiti la bomboane! Quinoa crocanta, caramel natural din curmale si aroma subtila de roscove. Aceste bomboane cu quinoa si caramel sunt delicioase si sanatoase, le puteti savura atunci cand va e pofta de ceva bun dar nu vreti sa dati iama in cofetarii.

Desertul face parte din seria Retete de la Prietenii Solaris. A fost pregatit de prietena noastra Madalina, o gasiti pe Madeline.ro.

 

Punem in robotul de bucatarie curmalele si procesam pana se maruntesc bine, apoi adaugam uleiul de cocos, untul de arahide si Faina din Fructe de Roscove. Mixam bine, adaugam 2/3 din cantitatea de quinoa si amestecam usor cu o lingura.

Introducem compozitia in congelator pentru 30 de minute, cat sa se intareasca putin.

Apoi, cu ajutorul unei linguri pentru inghetata, formam bilute din compozitie si le tavalim prin quinoa ramasa. Se pastreaza in congelator. Pofta mare!

Descopera mai mult din ce aduce natura