X

Biscuiti cu faina de migdale si fulgi de cocos

Timp de preparare

30 MIN

Ingrediente

Mari sau mici, tuturor ne plac biscuitii si din cand in cand, ne face mare placere sa mai rontaim cate unul sanatos cu ciocolata. Pentru ca stie ca ne plac, Isabela de la Isabela Cuisine ne-a pregatit acesti minunati biscuiti.

Prepararea lor este foarte simpla si veti avea nevoie de:

  • 1 cana fulgi de cocos
  • 1/2 cana faina de migdale Solaris
  • 1 ou
  • 4 linguri ulei de cocos Solaris
  • 4 linguri sirop de agave Solaris, sirop de artar Solaris, zahar de cocos Solaris sau miere
  • 1 lingurita scortisoara macinata Solaris

Pentru decorat (optional):

  • ciocolata neagra, fara zahar
  • fulgi de cocos

Mod de preparare

Pregatiti un bol, adaugati toate ingredientele dupa care amestecati pana se formeaza un aluat asemanator cu cel de fursecuri. In cazul in care vi se parea prea lipicios, mai adaugati 1-2 linguri de faina de migdale pentru a fi mai usor de lucrat cu aluatul. Atunci cand modelati biscuitii, puteti adauga putin ulei de cocos pe maini astfel nu se va mai lipi.

Formati bilute de aceleasi dimensiuni si dati-le forma dorita, de aproximativ 1 centimetru grosime.

Asezati biscuitii pe o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor la 180 grade C, pentru 12 minute.

Atunci cand sunt calzi, biscuitii vor fi mai moi insa, dupa ce se racesc, devin crocanti.

Daca doriti sa ii imbracati in ciocolata, topiti ciocolata amaruie iar dupa ce s-au racit, scufundati jumatate de biscuite in ciocolata si presarati fugi de cocos pe deasupra.

Se pot pastra pana la 5 zile, in cutii metalice.

Pofta buna!

Descopera mai mult din ce aduce natura