X

Banuti de ciocolata cu fistic si fructe uscate

Timp de preparare

40 MIN

Ingrediente

Va propunem astazi o reteta pentru banuti pretiosi: nu din aur, ci din ciocolata alba, fructe uscate si fistic. Bucataresele vesele sunt cele care i-au modelat cu migala. Aflati mai jos cum ii puteti pregati.

Veti avea nevoie de:

  • 100 g ciocolata alba
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 100 g ciocolata neagra
  • Fistic Crud Solaris
  • Merisor Solaris

Dulceturi Sublime Solaris (ananas, stafide, caise, smochine, curmale, cirese, papaya)

Mod de preparare

Tapetati o tava cu hartie de copt, desenati pe ea cu ajutorul unei forme rotunde cercuri cu diametrul de 4-5 cm sau cat de mari doriti.

Topiti separat pe baie de apa fiecare sortiment de ciocolata. Lasati la temperatura camerei pana ce ciocolata se raceste si capata consistenta, apoi o puneti cu lingurita in cercurile desenate.

Presarati deasupra fisticul tocat, bucati mici de merisor si fructe uscate din pachetul de Dulceturi Sublime Solaris.

Lasati 2-3 ore sa se intareasca la temperatura camerei sau le puteti pune la frigider pentru jumatate de ora. Savurati-le langa un ceai sau o cafea, alaturi de familie.

Ambalati-le in pungi sau cutiute dichisite, pot fi un cadou deosebit pentru cei dragi.

Pofta buna!

Descopera mai mult din ce aduce natura