X

Invataturi din belsugul naturii

Delicii raw, Arome de Poveste

12 Mai 2017, 13:55 Comentarii (0)

Cum stiti deja, ne sunt dragi oamenii talentati, creativi, cu idei deosebite. Astazi va povestim despre Alina Stan de la Arome de Poveste. Alina a transformat pasiunea pentru preparate raw intr-o serie de ateliere de weekend pentru publicul larg. 

CITESTE TOT

Despre nutritie cu Anca Alungulesei si Solaris

28 Aprilie 2017, 11:01 Comentarii (0)

Ce mancam, cat mancam, cum preparam un desert cu adevarat sanatos? Prietena noastra, Anca Alungulesei, a pus bazele Scolii Raw Vegan, un proiect care isi propune sa ne invete notiuni elementare de nutritie si sa ne arate cum preparam deserturi raw irezistibile.

CITESTE TOT

Copiii invata despre nutritie impreuna cu Solaris

23 Septembrie 2016, 10:39 Comentarii (0)

Cu nutritionistul Iulia Hadarean, in tabara de sanatate pentru copii supraponderali

 

Iulia Hadarean, nutritionist-dietetician licentiat, ne-a invitat sa fim parteneri la Tabara de Sanatate pentru copii supraponderali. Aceasta initiativa s-a desfasurat la Straja, in judetul Hunedoara si s-a adresat copiilor cu probleme de greutate.  

CITESTE TOT

Amintiri din vara ce a trecut: cu Solaris in tabara

22 Septembrie 2016, 16:35 Comentarii (0)

Mary Balaban, ambasador Food Revolution in Romania, a gatit cu produse Solaris.

In perioda 31 iulie - 6 august, s-a desfasurat tabara de actorie de la Voineasa, intr-un cadru de poveste din zona Piatra Lotrului, Voineasa. Mary Balaban, parte din echipa globala Food Revolution - initiativa demarata de Jamie Oliver - a ales produsele noastre pentru a le pregati copiilor inscrisi cateva mese delicioase. 

CITESTE TOT

Solaris in revista Slowly Veggie

28 Octombrie 2015, 17:05 Comentarii (0)

Zilele trecute s-a lansat o noua revista din portofoliul Burda Romania - Slowly Veggie. Este adresata iubitorilor de mancare sanatoasa, vegetarienilor si promite sa ne ofere o multitudine de retete gustoase si accesibile.

CITESTE TOT

Doneaza par copilasilor care sufera de cancer

14 Octombrie 2015, 17:03 Comentarii (0)

DPC (Doneaza par copilasilor) este un concept nou in Romania, initiat in cadrul Societatii Studentilor Medicinisti Iasi, dupa un model britanic. Acesta presupune donarea de par pentru a confectiona peruci, ce vor fi apoi oferite copilasilor bolnavi care si-au pierdut parul in urma tratamentelor.

CITESTE TOT

Solaris la lansarea cartii „Asta-noapte”

28 Septembrie 2015, 15:50 Comentarii (0)

La finele saptamanii ce a trecut a avut loc lansarea cartii „Asta-noapte”, un proiect al Editurii Ascendent. Cartea a fost redactata de 77 de autori intr-o singura noapte, Noaptea de Sanziene.

CITESTE TOT

Intoarcerea la scoala cu Solaris

18 Septembrie 2015, 15:20 Comentarii (0)

Prietenii nostri de la revista Pap Tot au organizat la inceputul lunii septembrie un eveniment destinat copiilor si parintilor in prag de gradinita si de scoala.

CITESTE TOT

Solaris la Triathlon Challenge Mamaia 2015

11 Septembrie 2015, 16:02 Comentarii (0)

Starsitul verii si debutul toamnei au insemnat pentru noi multiple invitatii la initiative sportive de anvergura. Ne bucuram ca am putut fi prezenti la Triathlon Challenge de la Mamaia, cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est si Balcani.

CITESTE TOT

Solaris la Delta Rowmania Triathlon 2015

04 Septembrie 2015, 17:19 Comentarii (0)

Sub deviza Sport pentru o viata sanatoasa! Si pentru natura!, Rowmania invita pasionatii de sport la 2 zile de competitii. A cincea editie a avut loc la Tulcea in zilele de 29-30 august. 

CITESTE TOT

Chia - seminte mici, beneficii exceptionale

28 August 2015, 16:00 Comentarii (0)

Semintele de chia sunt micile rezervoare de energie ale naturii. Pe cat de firave par, pe atat de multe substante nutritive benefice contin. Haideti sa invatam impreuna care sunt atuurile lor.

CITESTE TOT

Solaris la evenimentul Magic by Rita Muresan

17 Iulie 2015, 15:57 Comentarii (0)

Cand unim convingerea ca Natura este cea mai importanta cu mancarea sanatoasa, tesaturile de calitate si oamenii buni apar lucruri frumoase. Magic by Rita Muresan a fost un eveniment desfasurat pe parcursul a doua zile, reunit sub sloganul „Mama Natura are nevoie de iubire”.

CITESTE TOT